loading
  • (+34) 937 265 500
  • DL - DV de 07:45h a 21:00h
  • C. Pare Sallarès, 2C, 08201, Sabadell, Barcelona.

MEDICINA ESTÈTICA / LÀSER

Infiltració àcid hialurònic

Un procediment de rejoveniment facial que consisteix a injectar àcid hialurònic, una substància naturalment present en la pell, per suavitzar arrugues i línies d’expressió, millorar el volum facial i hidratar la pell.

foto_acidhialuronic

Infiltració Neuromoduladores

Tractament que ajuda a reduir les arrugues dinàmiques i líneas d’expressió desde el primer dia, disminuint així la visibilitat de les arrugues i proporcionant una aparença més estirada i suau a la pell

Mesoteràpia corporal i facial

Un procediment que consisteix en la inserció de petites quantitats de substàncies beneficioses com vitamines, minerals i àcid hialurònic directament a la pell o la capa de greix subcutània per millorar la seva aparença i textura.

Peelings

Tractaments químics que ajuden a renovar la pell eliminant les capes externes danyades o envellides, millorant la seva textura, tonalitat i lluitant contra problemes com taques i cicatrius.

Rinomodelació

Una tècnica no quirúrgica que utilitza àcid hialurònic per remodelar i millorar l’aparença del nas, corregint imperfeccions com la giba nasal o punts caiguts.

Acne i cicatrius

Tractaments especialitzats per abordar l’acne actiu i les cicatrius deixades per l’acne, incloent-hi teràpies com làser, peelings i mesoteràpia per millorar la textura de la pell.

Plataforma làser mèdica

La nostra plataforma làser mèdica és un conjunt d’equips de darrera generació, utilitzats per una àmplia varietat de procediments de medicina estètica, incloent la reducció de taques pigmentàries, el tractament de les arrugues i la depilació definitiva.