loading
  • (+34) 937 265 500
  • DL - DV de 07:45h a 21:00h
  • C. Pare Sallarès, 2C, 08201, Sabadell, Barcelona.

CIRURGIA PLÀSTICA

Cirurgia de pit

La cirurgia de pit és una subespecialitat de la cirurgia plàstica que se centra a millorar l’aparença i la forma dels pits mitjançant procediments quirúrgics. Aquesta àrea pot incloure intervencions com l’augment, la reducció, l’elevació i la reconstrucció mamària.

Augment de pit amb pròtesi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Mesoteràpia corporal i facial

Un procediment que consisteix en la inserció de petites quantitats de substàncies beneficioses com vitamines, minerals i àcid hialurònic directament a la pell o la capa de greix subcutània per millorar la seva aparença i textura.

Peelings

Tractaments químics que ajuden a renovar la pell eliminant les capes externes danyades o envellides, millorant la seva textura, tonalitat i lluitant contra problemes com taques i cicatrius.

Rinomodelació

Una tècnica no quirúrgica que utilitza àcid hialurònic per remodelar i millorar l’aparença del nas, corregint imperfeccions com la giba nasal o punts caiguts.

Acne i cicatrius

Tractaments especialitzats per abordar l’acne actiu i les cicatrius deixades per l’acne, incloent-hi teràpies com làser, peelings i mesoteràpia per millorar la textura de la pell.

Plataforma làser mèdica

La nostra plataforma làser mèdica és un conjunt d’equips de darrera generació, utilitzats per una àmplia varietat de procediments de medicina estètica, incloent la reducció de taques pigmentàries, el tractament de les arrugues i la depilació definitiva.