QUI
SOM
QUI SOM
CMS es una clínica d’especialitats mediques ubicada al Cor de la Ciutat de Sabadell. CMS està dirigit per personal de Sabadell i de la seva área d’influència. La nostra vocació és la medicina i pretenem aportar un valor afegit, atenció i un sentit a la medicina privada cada cop és mes global i menys personalitzada.

CMS aporta més de 30 anys d’experiència dedicats exclusivament a l’assistència sanitària privada.

Això ens permet assolir l’objectiu d’aquest projecte, atendre de forma integral als nostres pacients amb excel.lents professionals especialistes.

La nostra filosofía no es nomes cobrir totes les especialitats mèdiques sino donar-li un sentit de treball en equip, integració multidisciplinar i atenció que permeti tenir un control absolut sobre la salut i el benestar dels nostres pacients.

Poder atendre, acompanyar dones i homes en totes les etapes de la seva vida des-de la infantesa, l’adolescència, la edat adulta fins a la vellesa és per si un motiu de responsabilitat que ens enorgulleix. Aquest és el sentit de CMS, el tractament i benestar dels nostres pacients.

FAÇANA
EXTERIOR
FAÇANA EXTERIOR
El centre està situat en ple centre de Sabadell, al carrer Pare Sallarés 2C. Edifici remodelat on continuamente estem afegint noves especialitats per diagnosticar i tractar qualsevol pacient.
façana exterior
façana exterior
EL CENTRE
PER DINS
EL CENTRE PER DINS
El local ofereix àmplies i còmodes sales i zones d'espera amb abundant llum, passadissos amples i vidres pels quals entra llum natural, oferint una sensació d'espai i comoditat ideal. El centre compta, a més, amb accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
el centre per dins
LES
CONSULTES
LES CONSULTES
Cada despatx està especialment dissenyat per adaptar-se a les seves necessitats i oferir espai i llum natural perquè, tant el metge com al pacient, puguin desenvolupar la seva activitat de manera còmoda i agradable.
les consultes 1
les consultes 2
les consultes 3
aparells i tecnologia 1
aparells i tecnologia 2
APARELLS I
TECNOLOGIA
APARELLS I TECNOLOGIA
El centre compta amb equipament d'última generació adaptat a totes les necessitats i posat en mans dels millors professionals. A més, tots els espais estan especialment dissenyats per al correcte ús i manteniment de l'equipament.