CENTRE
MÈDIC

SABADELL
ginecologia
Ecografia 4D
QUADRE MÈDIC
Dra. Baldrich Martín Elisabeth
La ecografía 4D és una experiencia única i inolbidable, amb la qual podràs descobrir per primer cop la corona del teu nadò, i et farà sentir d'una altre manera el teu embaràs.
QUÈ ÉS LA
ECOGRAFÍA 4D

Són molts els articles que parlen dels beneficis i les aportacions emocionals que implica pels fututs pares veure amb nitidesa el seu petit. Això fa que augmenti el nivell d'implicació i consideració de l'embaràs, ja que com diuen, val mes una imatge que mil paraules.
No només veure una imatge i podreu imaginar com será el vostre nadó, sinó que veure a temps real com es va movent, com viu dintre de la vostra panxa. Hi ha molts estudis avui en dia que ens parlen del desenvolupamet emocional del nadó, i de la importancia del vostre entorn i de com pot afectar a la vida intrauterina.
És per això que desde ...... volem mostrar-vos com viu el vostre petit i què fa a cada moment, es xupa els ditets, juga amb el cordó, us acaricia, es descobreix a ell mateix, s'enfada...
Tot això fa que sigui un moment únic, irrepetible i mot especial.
Us volem acompanyar a vire aquest moment i que disfruteu d'aquesta experiència, en companyia dels vostres familiars o amics.

SERVEIS
Proves
diagnòstiques
- Ecografía de Mama
- Ecografía Ginecològica
- Ecografía Obstètrica
- Ecografía Transvaginal
- Colposcòpies